• Plecari Zilnice de la Adresa

    Germania, Austria/Cehia, Belgia, Olanda.

  • Dispecerat Rezervari:

    Zilnic intre orele: 09.00 - 23.00.

Despre Noi

Cateva cuvinte despre noi

Am inceput sa circulam in Germania acum mai bine de 15 ani!

CYU'S Tour reprezinta o mica intreprindere administrata de familia Ciubotariu - Ionut, Paul, Paulica, si toti cei care ne ajuta si ne sustin zi de zii

La inceput, acum mai bine de 15 ani, circulam ca si persoane fizice, cu turisme, in principal pentru a aduce masini din Germania, Belgia sau Olanda, pentru ca mai apoi treptat, in urma solicitarilor primite de la persoane care lucrau in Germania, sa ne specializam pe transportul de persoane cu microbuse de la adresa la adresa. 

A urmat perioada LT-urilor si a primelor modificari de interior,

au fost masini foarte bune, robuste si spatioase, care se pretau foarte bine atat transportului de persoane cat si a transportului de pachete sau masini pe platforma. Am achizionat si pregatit o intreaga flota de 10 microbuse, atunci am inceput sa plecam zilnic spre Germania - se intampla undeva prin 2013-1014.

In aceasta perioada am fost soferi, dispeceri si tot ceea ce inseamna administrare si dezvoltare.

A crescut numarul calatorilor, natural si numrul curselor, lucrurile au inceput sa se complice ...
Aveam deja licenta de transport persoane, treptat am marit echipa de soferi profesionisti, incepand din 2015 am pus la punct biroul de dispecerat, si am urmarit pe cat posibil sa standardizam lucrurile in asa fel incat sa putem asigura un standard constant de siguranta si confort.

Si am inceput sa trimitem zilnic curse spre Germania,

si sa punem la punct transferul intern intre judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui.

De la flota de LT-uri la cea de Sprintere ...

Trecerea de la LT-urile atat de rezistenta si loiale, dar deja putin cam lente, la Sprinterele Noi, proaspat venite de la reprezentanta, a fost si este in continuare un proces extrem de costisitor, dar imperios necesar!

Chiar daca nu a fost si nu este usor, am reinvestit si ne-am dezvoltat continuu, astfel am ajuns ca azi sa ne ocupam strict de partea de administrare, gestiune si dezvoltare sustenabila.

Momentan operam cu un numar de peste 20 Microbuse,

toate de ultima generatie modificate pentru confort sporit,

Peste 30 soferi profesionisti,

si o echipa de 5 persoane care asigura "spatele" pentru toate operatiunile efectuate.
Suntem intr-un proces continuu de optimizare si imbunatatire a conditiilor de calatorie, a parametrilor de transport international de persoane Romania - Germania, si nu numai.

Prioritatile CYUS TOUR acum:
1-Siguranta + 2-Confort + 3-Viteza + 4-Buna Dispozitie

De ce sa ne alegeti pe noi?

Principalele beneficii oferite calatorilor nostri!

+10 ani Experienta in Transport Persoane Germania

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul transportului international de persoane. De la bun inceput, vremuri in care lumea se orienta mai mult spre Spania si Italia, noi am prioritizat cursele spre Germania.

Rute Optimizate

Rute Optimizate
In general plecam cu minim 2 microbuse simultan, astfel putem optimiza traseele si sa minimizam km suplimentari parcursi. De asemenea, pastram un sofer si un microbus in Straubing pentru Sud si Sud-Vestul Germaniei.

Siguranta - Soferi Profesionisti si Masini Licentiate

Operam ca si persoana juridica specializata in domeniul transportului de persoana - cu licenta de transport - soferi profesionisti - acte in regula si taxele la zi. Profesionalismul aduce si obliga spre siguranta!

Conditii Calatorie, Confort

Conditii Calatorie, Confort
Operam cu o flota de masini achizitionate de noi si intretinute corespunzator in service-ul nostru propriu. Scaune modificate, sisteme multimedia si monitorizare in timp real a tuturor microbuselor aflate in cursa.