Închirieri Microbuze

inchirieri-microbuze

Explorați Europa cu încredere prin închirierea unui microbuz

Călătoriile în grup sunt întotdeauna mai plăcute și mai economice decât cele individuale. De aceea, închirierea unui microbuz este o opțiune excelentă pentru grupurile mari care doresc să călătorească confortabil și în siguranță. Fie că este vorba despre o excursie școlară, un eveniment sportiv sau o călătorie de afaceri, închirierea unui microbuz poate fi soluția ideală pentru transportul grupurilor.

Închirierea unui microbuz este o opțiune convenabilă și flexibilă pentru a călători în România și în Europa. Clienții pot alege dimensiunea microbuzului în funcție de numărul de pasageri și de nevoile lor de transport. De asemenea, se pot face rezervări pentru perioade scurte sau lungi de timp, în funcție de durata călătoriei.

Inchirieri microbuze si autocare intern si international

Oferim spre inchiriere microbuze de :

– 8 + 1 locuri cu sau fara sofer

– 13 +1 locuri

– 20+1 locuri cu soferi profesionisti si licenta de transport

– Autocare de 50 locuri

Fie ca alegi sa calatoresti in tara sau in strainatate, prin CYU's Tour ai posibilitatea sa inchiriezi autocare si microbuze . Ca sa te poti bucura de confort si siguranta iti punem la dispozitie autocare si microbuze de ultima generatie, cu o capacitate de la 8 locuri, pana la 50 de locuri.

Indiferent de ruta sau de durata, vei beneficia de un echipaj bine pregatit, care va fi la dispozitia ta pe toata durata calatoriei. Poti apela la serviciile noastre pentru diverse ocazii, incepand cu excursii, grupuri de turisti, evenimente corporate sau alte evenimente speciale.

Listă prețuri servicii închiriere:

  Microbuze de 8+1 locuri 80-100 E / ZI

  • Fabricatie 2015.2017.2019.2020. Aer conditionat. Incalzire auxiliara Combustibil ; Diesel

  Microbuze Mercedes Sprinter 516, 20 +1 locuri La cerere

  • An Fabricatie : 2020 . Combustibil : Diesel . Aer Conditionat . Incalzire Auxiliara . TV . Wi - Fi . DVD.

  Autocare 49 +2 Locuri La cerere

  • Fabricatie 2011 , Diesel , Aer Conditionat , WI - FI , DVD , Microfon , Toaleta .

  Atunci când călătoriți în străinătate, închirierea unui microbuz poate fi o modalitate excelentă de a explora o nouă destinație. Închirierea unui microbuz în Germania, Belgia, Cehia, Olanda sau Franța vă oferă libertatea de a vă deplasa în voie și de a explora în siguranță orașele și atracțiile turistice. De asemenea, puteți economisi bani în comparație cu alte opțiuni de transport, cum ar fi trenurile sau avioanele.

  Închirierea de microbuze este o soluție excelentă pentru grupurile mici de persoane care doresc să călătorească în Europa. Microbuzele sunt o opțiune excelentă pentru călătorii în grupuri de până la 15 persoane și oferă o varietate de avantaje. Una dintre cele mai mari avantaje ale închirierii unui microbuz este că vă permite să creați propriul program și să vizitați destinațiile preferate fără a fi nevoie să vă adaptați la orarul unui tur organizat.

  Destinații populare pentru închirierea de microbuze

  Dacă doriți să închiriați un microbuz în România, există multe opțiuni disponibile. Majoritatea companiilor de închiriere de mașini oferă, de asemenea, și închiriere de microbuze, așadar puteți găsi cu ușurință o opțiune care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de închiriere de microbuze pentru o călătorie în Europa, asigurați-vă că verificați cerințele de conducere din țara sau țările pe care doriți să le vizitați.

  Atunci când vine vorba de destinații populare pentru închirierea de microbuze, Germania, Belgia, Cehia, Olanda și Franța sunt unele dintre cele mai căutate destinații. Aceste țări oferă o varietate de atracții turistice și pot fi ușor accesate cu un microbuz închiriat. De exemplu, Germania are o rețea de autostrăzi excelente și o varietate de orașe pitorești și castele medievale care merită vizitate. În Belgia, puteți explora orașele istorice cum ar fi Bruges și Ghent sau puteți călători în orașele mai mari, cum ar fi Bruxelles și Antwerp. Cehia are multe orașe și sate medievale, inclusiv capitala Praga, iar Olanda este cunoscută pentru canalele sale unice și pentru orașe istorice, cum ar fi Amsterdam. Franța are multe atracții turistice celebre, cum ar fi Turnul Eiffel și Mont Saint-Michel, dar puteți explora, de asemenea, zonele rurale și satele pitorești.

  Pentru a închiria un microbuz, trebuie doar să faceți o rezervare și să alegeți destinația și perioada de închiriere. Există mai multe opțiuni de închiriere disponibile, inclusiv cu șofer sau fără șofer, în funcție de nevoile dvs. și de nivelul de confort pe care doriți să îl aveți în timpul călătoriei.

  Rated 5 out of 5
  June 3, 2023

  Recent am organizat o excursie în Delta Dunării și am apelat la serviciile de închirieri microbuze. Am fost impresionat de calitatea microbuzului și de atenția acordată de către echipa companiei noastre. Șoferul a fost foarte priceput și cunoștea în detaliu traseul. O experiență excelentă!

  Andrei
  Rated 5 out of 5
  June 1, 2023

  Am ales să închiriem un microbuz pentru o excursie cu prietenii la Castelul Bran și nu am fost dezamăgiți! Microbuzul era confortabil și spațios, iar șoferul nostru a fost extrem de amabil și profesionist. Ne-am bucurat de un traseu plăcut și sigur. Recomand cu încredere serviciile de închirieri microbuze!

  Maria

  ULTIMELE NOUTĂȚI

  Ai nevoie de alte informații?