Transport Colete

transport-colete-cyus-tour

Transport colete rapid și eficient cu CYU'S TOUR

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transportului de mărfuri și colete, CYU's TOUR este unul dintre liderii din industrie. Compania noastră se concentrează exclusiv pe transportul terestru și ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Transport Colete Romania – Germania, Belgia, Olanda, Franța, Cehia .

Colectam pachete la domiciliu cu livrari la adresa destinatarului in functie de locatie, rapid si ieftin:

 • Transport pachete pentru cei din tara
 • Transport bagaje pentru calatorii curselor low cost
 • Transport colete, documente, sau marfuri pentru firme
 • Servicii mutari, transport mobila si electrocasnice

Livrarea pachetelor: 2-7 zile.

Preturi Transport Pachete :

 • Colete depuse in agentii sau la un punct fix: 1,5 €/kg
 • Colete preluate de la adresa sau domiciuliu si livrate la adresa: 2 €/kg
 • Pentru coletele cu o greutate mai mica de 35 kg, pretul achitat va fi de 50 €
 • Produsele electronice nu se încaseaza la kilogram
 • Comanda minima pe ruta Romania – Germania este de 50 € 
 • Comanda minima pe ruta Germania – Romania este de 50 € 

Pentru manipularea usoara si pentru evitarea deteriorarii coletelor, va rugam sa le impachetati corespunzator

Nu exista limita de kg.

Indiferent dacă doriți să transportați o singură cutie sau să mutați întreaga casă, echipa noastră dedicată de profesioniști va găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Fie că sunteți o afacere care trebuie să expedieze periodic colete, sau o persoană fizică care trebuie să trimită un pachet într-un alt oraș, suntem aici pentru a vă ajuta.

La CYU's TOUR, ne mândrim cu faptul că oferim servicii de transport colete la cele mai bune tarife din piață. Ne-am angajat să vă oferim cele mai bune soluții și cel mai bun raport calitate-preț, astfel încât să puteți economisi bani în timp ce beneficiați de servicii de calitate.

Suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii de transport, inclusiv transport rutier de colete, transport în regim expres, transport de marfă, servicii de depozitare și multe altele. Indiferent de cerințele dumneavoastră de transport, suntem aici pentru a le satisface.

Dincolo de serviciile noastre de transport colete, oferim și servicii de transport de persoane. Oferim servicii de transport în toată Europa, cu un accent deosebit pe confort și siguranță. Fie că aveți nevoie să călătoriți la un eveniment special sau căutați un transport de navetă zilnic, suntem aici pentru a vă ajuta.

Ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii de transport și să ne asigurăm că coletele și mărfurile dumneavoastră ajung la destinație în condiții perfecte. Avem o echipă de profesioniști bine pregătiți, care sunt dedicați să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră de transport.

Ne asigurăm că procesul de expediere a coletelor este unul ușor și eficient. Vă punem la dispoziție un serviciu de urmărire a coletelor, astfel încât să puteți urmări întotdeauna locația coletelor dumneavoastră. De asemenea, suntem mereu disponibili să vă răspundem la întrebări și să vă oferim suport în orice etapă a procesului de transport.

Soluții complete de transport colete cu CYU'S TOUR

 • Prețuri competitive și transparente.
 • Transport rapid si sigur al coletelor
 • Portofoliu diversificat de servicii
 • Abordare responsabila si sustenabila

Echipa noastră oferă, de asemenea, consultanță rapidă și eficientă pentru orice probleme care ar putea apărea. Ne străduim să răspundem prompt la nevoile și cerințele dvs. și să vă oferim soluții personalizate pentru a vă asigura că livrarea coletelor dvs. este efectuată în cel mai scurt timp posibil.

Suntem foarte atenți la angajamentul față de clienți și ne dorim ca serviciile noastre să vă depășească așteptările. Prin urmare, ne străduim să păstrăm un nivel ridicat de angajament și să ne asigurăm că oferim servicii de înaltă calitate.

Rated 5 out of 5
January 21, 2024

De 5 ani primesc colete doar cu firma asta in Germania,recomand cu încredere. Punctualitate,Respect și Calitate oferit de ei

Beniamin
Rated 4 out of 5
June 3, 2023

Coletul meu a fost livrat în timp util la destinația finală din Paris, iar serviciul a fost excelent

Martin
Rated 5 out of 5
June 3, 2023

Am trimis un colet urgent în Belgia și am ales să folosesc serviciul de transport colete al acestei companii. Am fost impresionată de viteza și promptitudinea cu care au gestionat expedierea. Coletul a fost livrat în siguranță la destinația finală în Bruxelles, iar echipa a fost foarte atentă și amabilă în comunicarea cu mine.

Sofia
Rated 5 out of 5
May 27, 2023

Am avut nevoie să trimit un colet valoros în Olanda și am ales serviciul de transport colete al acestei companii. Nu am avut nicio problemă în procesul de expediere, iar coletul a fost livrat la destinație, la timp și într-o stare perfectă.

Jan van der Berg
Rated 5 out of 5
May 14, 2023

Am trimis un colet important către Germania și am ales serviciul de transport colete al acestei companii. Sunt extrem de mulțumită de profesionalismul și promptitudinea serviciului. Coletul meu a ajuns în siguranță la destinație în Hamburg, iar comunicarea cu echipa a fost excelentă pe parcursul întregului proces. Recomand cu încredere acest serviciu de transport colete internațional!

Maria Toader

ULTIMELE NOUTĂȚI

Ai nevoie de alte informații?