Belgia

Belgia - România

Distanță

2.019,1 km

Capitală: 

Bruxelles

Prefix: 

+32

Servicii complete de transport pentru Belgia - România

În călătoriile dvs. între Belgia și România, puteți beneficia de o gamă completă de servicii de transport pentru colete, persoane și autoturisme pe platformă, precum și de închirieri de microbuze și autocare.

Pentru transportul de colete, vă oferim servicii rapide și sigure, cu opțiunea de urmărire a expediției. Indiferent de dimensiunea și greutatea coletelor dvs., vă asigurăm că acestea vor ajunge la destinație în timp util și în condiții excelente. În plus, putem oferi servicii de consolidare pentru coletele mici, astfel încât să puteți beneficia de tarife avantajoase.

Pentru transportul persoanelor, avem la dispoziție o flotă de microbuze și autocare moderne și confortabile, echipate cu toate facilitățile necesare pentru a face călătoria dvs. cât mai plăcută și relaxantă. Fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau de agrement, vă putem oferi soluții personalizate pentru a satisface toate nevoile dvs. de transport.

Dacă aveți nevoie de transportul autoturismelor pe platformă, putem oferi servicii rapide și sigure, cu o echipă specializată și o flotă de vehicule adaptate nevoilor dvs. de transport. Indiferent de mărimea și greutatea autoturismului dvs., vă asigurăm că acesta va fi transportat în condiții excelente și va ajunge la destinație în timp util.

Pentru închirierea de microbuze și autocare, vă oferim o gamă largă de opțiuni, adaptate la nevoile dvs. de transport. Indiferent de dimensiunea grupului și de destinația dvs., vă putem oferi soluții personalizate pentru a satisface toate nevoile dvs. de călătorie.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre complete de transport și pentru a face o rezervare pentru următoarea dvs. călătorie între Belgia și România!

01

Introduceți serviciul si informațiile dvs.

Image
02

Achitați serviciul și stabiliți data

Image
03

Așteptați confirmarea noastră