Franța

Franța - România

Distanță

2.254,6 km

Capitală: 

Paris

Prefix: 
+33

Transport international de colete, persoane și autoturisme între Franța și România

Dacă doriți să călătoriți între Franța și România și aveți nevoie de servicii de transport, sunteți la locul potrivit. Cu o experiență vastă în domeniul transportului internațional, CYU’S TOUR vă oferă servicii de transport de colete, persoane și autoturisme între Franța și România. Indiferent că sunteți un pasager individual sau aveți nevoie să transportați o cantitate mare de bunuri, putem oferi soluții personalizate și eficiente la prețuri competitive.

Transportul de colete este una dintre serviciile noastre principale. Indiferent că aveți nevoie să trimiteți un singur pachet sau o cantitate mai mare de bunuri, ne asigurăm că acestea ajung la destinație în siguranță și la timp. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să selectați cel mai eficient mod de transport, în funcție de dimensiunea, greutatea și urgența expedierii.

Transportul de persoane este de asemenea disponibil pentru cei care doresc să călătorească între Franța și România. Oferim transport cu microbuze moderne și confortabile, cu o capacitate de până la 19 pasageri, astfel încât să puteți călători în siguranță și confortabil. De asemenea, putem oferi și transport cu autocare, pentru grupuri mai mari de pasageri.

Dacă aveți nevoie să transportați un autoturism între Franța și România, putem oferi servicii de transport auto pe platformă. Avem la dispoziție platforme special concepute pentru transportul autoturismelor, astfel încât acestea să ajungă în siguranță la destinație. Șoferii noștri profesioniști au o vastă experiență în acest domeniu și asigură transportul autoturismelor în condiții de siguranță și cu maximă atenție la detalii.

Pentru grupuri mai mici de pasageri, putem oferi servicii de închirieri de microbuze. Acestea sunt perfecte pentru excursii, transferuri de la aeroport sau pentru transport local. Închirierea unei microbuze este o soluție mai economică și mai confortabilă decât folosirea unui taxi sau a altor mijloace de transport public.

Pentru grupuri mai mari de pasageri, putem oferi servicii de închirieri de autocare. Avem la dispoziție o gamă largă de autocare, cu o capacitate de până la 60 de pasageri, astfel încât să putem oferi soluții personalizate pentru orice nevoie de transport.

În concluzie, CYU’S TOUR oferă o gamă largă de servicii de transport pentru călătorii în Franța și Romania. Indiferent dacă aveți nevoie de transport de colete, transport de persoane sau de transport auto pe platformă, compania noastră poate satisface nevoile dvs. În plus, putem furniza închirieri de microbuze și autocare pentru a face călătoria mai confortabilă și mai convenabilă pentru grupuri mai mari de persoane. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și siguranță pentru toți clienții noștri. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a programa o călătorie plăcută și fără griji.

01

Introduceți serviciul si informațiile dvs.

Image
02

Achitați serviciul și stabiliți data

Image
03

Așteptați confirmarea noastră